Hè 26 dagen. Wat gaat de tijd toch snel. Ik heb een heerlijke tijd gehad bij de zusters. Bijna 11 uur geslapen en totaal uitgerust wakker geworden om kwart voor zeven. Koffie drinken en dan op weg. Om half acht ben ik op weg. Vol verwachting klopt mijn hart, wat zal deze dag weer brengen. Het is mooi weer. Ik loop de stad uit en kom al snel in het bos. Ze doen hier veel aan paarden races en het bos is een trainings gebied kennelijk. Na ongeveer een uur is het tijd om te ontbijten. De stilte en het bos zijn overweldigend. Ik moet een filmpje maken voor de whatsapp en een foto. Het is zo mooi. Na het eten ga ik weer verder, een prachtig bos, de stilte is geweldig. Als ik bijna aan de tweede rust toe ben stuit ik op een hele groep wandelaars, die aan het rusten zijn, wat een gekakel, ik loop nog maar even door. In alle rust neem ik de volgende pauze. lopen, lopen, lopen en nog eens lopen. De weg gaat als maar door. Hoe zou dat er uitzien een rechte weg van 2500 km? Waarschijnlijk zo als dit. Bochten zijn maar betrekkelijk. Ik kom weer uit het bos in de velden met gerst en tarwe en neem de volgende rust. In de lucht is het een drukte van jewelste. Charel de Gaulle is vlakbij, ik kan de vliegtuigen zien landen en opstijgen. Langzaam aan betrekt de lucht. Dan ineens is mijn telefoon leeg, nog niet eerder meegemaakt. Het zonnepaneel werkt niet, want er is geen zon. Nou ja maakt niet uit. Ik kom in Fontenay en parisis, daar vraag ik om water, want dat is ook bijna op en of ik mijn telefoon kan opladen, dat is prima, ik krijg ook nog koffie en ze vertellen over dat ze 2 jaar geleden ook een paar pelgrims hadden gehad, die in de stromende regen hadden aangeklopt en uiteindelijk in de tuin hadden geslapen. Voor mij zat dat er niet in, maar ze wezen me wel de weg naar een hotel 4 km verderop in Goussainville. Dus nog even door. Bij het stadhuis krijg ik een lijst met hotels. Na 35 km ben ik nu in het Egg hotel. Inkopen bij de Lidl next door. En lekker onder de douche. Een totale verandering vind plaats, ik onder de douche, alweer dat is al de vijfde of zesde keer ?. Ik geniet ervan. Morgen een nieuwe dag.