Het gewone patroon aankleden, inpakken ontbijten en wegwezen. Om 8.15 sta ik op straat en ben onderweg. Het is nog grijs, maar het wordt weer warm vandaag. Om kwart voor negen loop ik het Forêt Dominale de Compiègne in en kom er na 3,5 uur aan de andere kant weer uit. Een prachtig bos, maar het blijft gewoon een bos weinig over te vertellen. Ik kom wat mensen op de fiets tegen, een paar op paarden en een echtpaar dat de hond uitlaat. Vooral het eind zitten er pittige klimmetjes in en dat gaat na het bos gewoon door. Lopen in de zon is minder erg dan de afgelopen dagen want er staat meer wind. Tegen half twee kom ik een café tegen en kan ik een pilsje drinken, weer precies op tijd. Na 30km vind ik een plek om te slapen langs het hek van de golfbaan van Raray. Senlis is nog 10km ik vind het genoeg voor vandaag.