Ik heb in tijden niet meer zo goed geslapen. 12 uur aan een stuk met een sanitaire stop. Wat was ik moe. Ook een heerlijk bed lekker groot voor mij alleen. Om 9 uur ontbijt en dan weer terug naar de kamer. De was opruimen, muziek luisteren en tv kijken. Om half elf naar de stad. Eerst naar de kathedraal een stempel halen, de accu van mijn fototoestel leeg, dan maar met de telefoon foto’s maken. Dan naar de echte Ibis. Hier kan ik op een computer alle foto’s kopiĆ«ren van telefoon en fototoestel om op te sturen naar huis. En de blog bijwerken, dan heeft Anja weer een dag vrij ?. Dank je Anja voor al je werk. Valt nog niet mee op een azerty keyboard ?. Terug naar het hotel om het foto toestel op te laden en weer lekker te luieren. Terug naar de stad brief met foto’s posten en naar het VVV. Die helpen me geweldig met een kaart en een aantal adressen om te overnachten in de omgeving langs de route. Op straat zie ik vier fietsers met een schelp. Het blijken Nederlanders uit Schipluiden te zijn. Zij klagen over het weer. Ze zijn vrijdag vertrokken en nu al hier. Ik ga weer terug naar het hotel nog wat naaiwerk doen. Ik heb mijn embleem op mijn hoed genaaid. Nog even lekker eten en dan weer slapen. Morgen weer wandelen, ik heb er zin in. Tot morgen.