Ondanks het feit dat het allemaal een beetje achenebbisj was in het “hotel” met een krakend bed, heb ik toch prima geslapen. Om kwart voor acht ben ik weer op weg. Er staat een harde wind en het is koud. Stevig doorlopen dus. Ook hier is het wegen plan veranderd. Maar ik kom toch weer op de route uit. Na een uur loop ik een plaats in, veel is nog dicht. Dus ik loop weer verder. Na weer anderhalf uur, ik ben eerst het hele plaatsje doorgelopen, kom ik aan de rand van Vaux Andigny. Fuck hier was ik gistermiddag ook al. Ik ben met een bocht terug gelopen en ben nu weer 6km voor Bohain, tamelijk balen. Omgekeerd dus maar weer. Gelukkig krijg ik een lift terug naar Bohain. Wel 14km voor niets gelopen. Ff bellen met Loes voor mentale support en dan maar weer op weg. Ondertussen is de wind nog wat toegenomen en hij is recht op de kop. In Fresnoy le grande is een grote supermarkt met restaurant. Daar trakteer ik mezelf op een pizza en een biertje. En dan weer verder. Het is niet te doen met de harde wind, ik besluit te liften, want openbaar vervoer is hier niet. Na een paar km krijg ik inderdaad een lift naar St. Quentin. Ik check in bij Ibis budget eindelijk rust. Vandaag 43km waarvan 15 gelift ik ben kapot morgen een rust dag