Wat een prachtige nacht. Om half twaalf werd ik wakker: Een klaar heldere nacht met een miriade aan sterren straalt me tegemoet. Dat alles begeleid door het gezang van twee nachtegalen. Dit zijn de mooie momenten van deze onderneming.
Ik heb verder heerlijk geslapen en ben om 7 uur wakker. Alles is kleddernat aan de buitenkant, maar ik ben nog droog en warm. Het zonnetje schijnt dus alles is in een mum droog. Om 8 uur op pad. Al snel ben ik in Ors. Ik zie iemand lopen en vraag om water. Ze Vult mijn flessen en geeft me ook nog een anderhalve liter fles mee. Dan verder. Een spoorweg overgang is er niet meer, dus na wat zoeken toch maar gewoon het spoor overgestoken. Ik kom in een bos en daar klopt de weg ook niet. Het is iedere keer zoeken naar een oplossing. In Cateau Cambresis is een Lidl da’s mooi eten halen.
Een hotel is er niet, maar het is ook nog vroeg, dus doorlopen. Na 25km nog niets in Bohain is een hotel, naar dat is nog 6km verderop. Gelukkig krijg ik een lift voor de laatste 3km. Het hotel is eigenlijk een cafe met daar boven een paar kamers. Maakt niet uit alles is goed. Het begint hard te waaien en het regent, maar ik ben binnen na weer een vermoeiende maar mooie dag