Na een overheerlijke nacht in Bed & Breakfast Bomlozenput worden we om half 8 wakker zoals gewoonlijk. Om 8 uur komt de gastheer aanrijden met een compleet ontbijt: koffie, melk, aardbeien met suiker voor Loes, 3 soorten kaas, 3 soorten zoet beleg, twee soorten brood, twee zachtgekookte eieren voor onmiddellijke consumptie en 2 halfzacht gekookte eieren om mee te nemen voor onderweg.
Allemaal erg overdadig, maar wel heel erg lief. Die man was echt heel erg lief.

Na het eten om kwart voor 9 zijn we vertrokken daar vandaan. Het weer is niet zo erg mooi, er staat behoorlijk wat wind en er is geen zon. Het is bewolkt en het heeft s nachts ook geregend.

In eerste instantie is het nog een mooie tocht, omdat we echt door hele rustige landwegen lopen, maar op een gegeven moment komen we toch wat meer in de bewoonde wereld en krijgen we wat meer verharde wegen. Dat is niet zo heel erg interessant.

Verderop in een dorp daar kunnen we eindelijk koffie drinken, maar inmiddels is het al 11 uur / half 12. We hebben toch al een aardig end weer gelopen. We bellen het Bed & Breakfast verderop, maar die is vol. De dichtstbijzijnde Bed & Breakfast is nog verder weg dus dat gaan we niet halen. We besluiten om in Lembeke op de camping Lampertuus te gaan staan, vernoemd naar de burcht van Reinaart de Vos.

We zijn heel erg welkom daar, het is echt een mooie camping. We proberen de tarp op te zetten . Bij de eerste poging scheurt één kant helemaal in. Dus dat is wel een beetje balen. We draaien de tarp om en we zetten hem schuin op zodat we toch beschutting hebben. We leggen onze bedjes erin en we gaan lekker naar de kantine, koffie drinken en schrijven. Er is hier van alles en nog wat voor de bejaarden: Jeu du Boule, pijl en boogschieten, competities, maar niet echt heel interessant. Lekkere rustige en saaie camping voor bejaarden. Wij liggen dan ook erg vroeg in bed: om half 9 liggen we al in bed. ‘s morgens worden we pas weer wakker.

Het ging allemaal prima!