Vanmorgen afscheid genomen van de vriendelijke hospita, waar we twee dagen verbleven hebben. Na een dag rust is het goed om weer te lopen. Over de buitendijk van Vlissingen naar de pont we hebben geluk ze houden de pont nog even tegen voor ons. Zo gauw we aan boord zijn vertrekken we. Een mooie tocht over de Schelde tussen de containerschepen door laverend. Het is er behoorlijk druk mee. Dan door Breskens en dan de stilte van Zeeuws Vlaanderen in. Eindeloze wegen met alleen af en toe een fietser of tractor verder niets. Het is prachtig weer zonnetje met af en toe een paar wolkjes. Heerlijk. In het bruisende IJzendijke eten we spaghetti en we doen boodschappen. Op naar Watervliet. Onderweg passeren we een grenspaal het nummer kan ik niet goed lezen, maar ik dacht 328. Kunnen we misschien ook nog eens doen grenspalen route. We zijn nu een paar km buiten watervliet in een eigen huisje. Prachtig en tot morgen. Mijn internet doet het nog?