Om kwart voor negen gaan we op pad. Het zonnetje schijnt en er staat niet veel wind. Een mooi Open duinlandschap. Het leuke is dat we steeds zo makkelijk contact maken met mensen die toevallig in de zelfde richting lopen. Aan het begin van de Oosterschelde dam begint het te regenen. eerst een beetje, maar daarna voluit een goede test voor de regen kleding. We kunnen gelukkig een beetje schuilen ach te er een schaftkeet die er staat. Als de regen een beetje afneemt gaan we verder nog een klein stukje naar Neeltje Jans. We mogen met een van de hostesses die ons zien langs een korte route naar het restaurant ze loopt met ons mee. Na wat eten en drinken gaan we weer op pad. Zo gauw we buiten komen worden we van de voeten geblazen.

We komen nauwelijks meer vooruit en gaan terug naar Neeltje Jans. Daar horen we windkracht 9. Dus stuk met de bus. Tot veersedam zuid en dan weer lopen naar vrouwenpolder. Daar B&B.