Halverwege de Brouwersdam. Zon,zand en zee daar moet op gedronken worden.

Het is erg zwaar. Er staat een frisse wind kracht 5 en tegelijkertijd volop zon en 18 graden. Hier voel je de natuur, het is prachtig. Alleen al het geluid van de wind in je oren daar wordt je al moe van. Onderweg nemen we wel onze rust als we een beetje een beschut plekje zien. Beetje eten en een blowtje horen daar nu nog bij, binnenkort is dat ook afgelopen. We naderen Renesse, hoe dichterbij hoe drukker het wordt. Als we het dorp inkomen lijkt het wel Scheveningen bad maar dan iets kleiner, heel toeristisch. We zijn een tijdje op zoek naar een B&B maar vinden die snel. In het dorp komen we dit tegen Grappig…


Wat Loes vast heeft zijn de boodschappen die we gedaan hebben :).

De kamer ziet er mooi uit en de mensen zijn erg vriendelijk. Lekker slapen en morgen weer gezond op.