Om 7 uur op. We hebben beter geslapen dan gisteren. Thee drinken en dan op weg.

het weer is minder egaal grijs en een stevig windje. Heel Brielle slaapt nog als om 8uur vertrekken. Heerlijk stil is het hier en weids. Na een uur lopen is het tijd voor rust niet te lang want dan koelen we te veel af. Als we bij het Haringvliet zijn begint het te motregenen lekker koud zo boven op de schuivendam maar het lukt. Aan de overkant gaat een snackbar net Open. Het is half twaalf en we hebben nog geen koffie gehad nu wel dus. De koffie is een beetje slap maar de broodjes zijn wel erg lekker. Nog 3 km naar de B&B. Jammer genoeg gaat het iets harder regenen. Tegen twee uur zijn we in Goederede. Helaas zit mevrouw vol. Ze is heel vriendelijk en vraagt ons binnen en gaat naar een pension in Ouddorp bellen, daar is nog plek nog 3 km er bij. Moet kunnen we krijgen koffie en hebben een heel gesprek met haar. Dan toch maar weer de regen in, die is ook inmiddels wat afgenomen. We zijn dus in Ouddorp en hebben vandaag 30 km gelopen.